ÁREAS

UGT convoca concentracions en contra de la censura de llibres sobre diversitat sexual en els centres educatius de Castelló.

UGT

El sindicat UGT fa una crida a participar en les concentracions que tindran lloc en tots els centres educatius, seus sindicals i organismes públics del País Valencià per al proper dijous 21 d’Octubre a les 12 del migdia en contra de la censura de llibres sobre diversitat sexual i de gènere per part d’una jutgessa de Castelló a petició d’una organització ultraconservadora. 

El sindicat rebutja tot tipus de discriminació cap al col·lectiu LGTBi i considera una agressió sense precedents la censura de textos contra l’homofòbia i els estereotips de gènere en l’àmbit escolar. El sindicat UGT dona suport a la labor efectuada, en favor de l’educació en la diversitat i la inclusió, pels equips de convivència de tots els centres educatius valencians, especialment, els de Castelló. 

UGT recorda que la llei educativa estatal i la llei LGTBi valenciana estableixen l’obligació d’abordar la diversitat afectivosexual en totes les etapes del sistema educatiu, per la qual cosa demana a totes les administracions públiques, la comunitat educativa i els diferents col·lectius a favor dels drets LGTBi participen en les concentracions convocades a favor d’una educació en la diversitat i sense censures de cap tipus.

Lo más leído

Picture of UGT Serveis Públics

UGT Serveis Públics

UGT Serveis Públics - País Valencià es una federación de UGT dedicada a defender los derechos e intereses de los trabajadores de los servicios públicos de España.